Energiaratkaisut

Pyydä tarjous ›

Aurinkovoimalat ja pörssisähkön ohjausratkaisut Turun seudulla sekä Ala-Satakunnassa

Aurinkopaneeleilla tuotat itse omat sähkösi, säästät rahaa ja samalla luontoa.

Hyödynnä päästötöntä, puhdasta energiaa kodin, kesämökin, taloyhtiön, yrityskiinteistön tai muun kohteen sähköntuotossa valitsemalla meidän asentamamme aurinkovoimala. Aurinkopaneeleiden avulla saat tuotettua sähköä itse rakennuksen lämmitykseen ja muihin laitteisiin. Näin pienennät sähkölaskua ja ympäristön kuormitusta. 

Omavarainen sähköntuotto on fiksu valinta eritoten tänä päivänä, jolloin sähkön markkinahinnat ovat alttiita suurillekin muutoksille. Aurinkosähköjärjestelmä antaa takaisin siinäkin, sillä mikäli se tuottaa enemmän energiaa kuin tarvitset, ylijäämäsähkön voi myydä sähköyhtiölle. 

Ekologisiin energiaratkaisuihimme kuuluvat myös pörssisähkön ohjauslaitteet

Pörssisähkössä suurinta arjessa syntyvää kulutusta on hankala optimoida halvimmille tunneille. Kun käyttöön otetaan pörssisähkön automaattinen ohjauslaite, voidaan kodin tai muun kiinteistön lämmitys (kuten lämpöpumput) sekä muut eniten sähkönkulutusta tuottavat laitteet ja järjestelmät ohjata tunneille, jolloin pörssisähkö on edullisinta. 

Ohjaustekniikalla syntyy merkittävää kustannussäästöä huolettomalla tavalla. Kysy lisää, kerromme tarkemmin pörssisähkön ohjauslaitteistamme! Asennukset, mukaan lukien aurinkovoimalat, tehdään kokeneiden sähköasentajiemme toimesta Turun seudulla sekä Ala-Satakunnassa! 

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita